vittupaskamspaska

1.12.2016 - 14:11 / Kimmo Lust.


oon halunut tehdä tästä aiheesta sarjiksen jo ikuisuuden. aihe on sen verran arka, että aloittaminen on aina yhtä vaikeaa ja näköjään nyt aloittaessa aivot tuntuvat menevän heti solmuun. piirsin viimeiset kolme sivua kaksi kertaa, koska ensimmäisistä tuli vain vihaita suttua.  tässä näkyy se, että en jaksa panostaa tälläiseen yhtään enempää. se ei ansaitse sitä.

PYYNTÖ!!! kommentteihin. en kaipaa kommentteja tyyliin ”ajattele vaan positiivisesti!”, ”hei hoitokeinot kehittyy koko ajan!!!” tai ”hei mun siskon kaiman koiralla on ms ja se pärjää tosi hyvin jee!!!!”.
käsittelen asiaa omalla tavallani ja en osaa kuvailla miten paljon mua suututtaa ja mua saa suututtaa. en ole vielä valmis hyväksymään tätä. ehkä joskus.

 

 

1p

2p

3p

4p

5p

6p

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,



6 vastausta - “vittupaskamspaska”

  1. Siiri Kirjoittaa:

    Tää merkintä oli sutasemisen vastakohta, kerroit asian hiton väkevästi, aidosti ja terävästi. Kiitos kun teit tän ja laitoit esille, tää on tärkeää. Kiitos.

  2. katjalust Kirjoittaa:

    <3 kiitos. varmaan toi suttaisuus on pohjimmiltaan se olo mikä mulla on tästä. onnistuin suttaamaan kolme paperia tätä tehdessäni puhki. ärtymys aihetta kohtaan taitaa tuntua kynässä 😀

  3. Sysi Kuknass Kirjoittaa:

    Loistavaa. Mulla todettiin ms kesällä 2016 ja ihan samoja ajatuksia on pyörinyt päässä. Olen ollut sairauslomalla käytännössä siitä saakka. Vituttaa kun ainoa hetki kun jaksaa tehdä jotain on 1 tunti heräämisen jälkeen. Loppupäivän voi töllöttää töllöä. Joulukuun lopussa on uusi magneettikuvaus. En odota mitään. Homma on selvä.

  4. katjalust Kirjoittaa:

    joo hitsi toi väsymys osaa sitten olla ärsyttävää. mä olen aina ollut niitä ihmisiä joka pärjää vaikka kolmen tunnin yöunilla ja nyt yhtäkkiä pitäisi nukkua jotain 12 h, eikä mulla ole aikaa sellaiseen. mua varmaan vituttaa eniten vertigo ja pahoinvointi. vähän kuin olisi raskaana 24/7×100+666. ja käsien tärinä on pelottavaa. tsemppiä hei kuvauksiin! magneettikuvaukset on ihan perseestä.

  5. kjjo Kirjoittaa:

    Kiitos.

  6. ms-tauti Kirjoittaa:

    KIITOS kirjoituksesta,oli hyvä sellainen.itse sain diagnoosin v.2013,olen vieläkin ihan pihalla jotenkin tuntuu ihan väärältä…

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Avainsanat