!!!mitä!!!

9.01.2017 - 0:25 / Kimmo Lust.


ah mun on pitkään tehnyt mieli tehdä tämä ja sain viimeinkin aikaiseksi. asioita, joita mun olisi tarvinnut kuulla, kun painiskelin suurien päätösten ja valintojen edessä. asioita, joita tahtoisin sanoa heille jotka ovat samassa tilanteessa.

tää on erityisesti suunnattu perheellisille omaa seksuaali-identiteettiään kyseenalaistaville ihmisille, mutta saa tän muutenkin lukea <3 pientä avautumista ja jälkiviisautta.

mitap

Kategoria: Yleinen.
Tagit:



4 vastausta - “!!!mitä!!!”

  1. kjjo Kirjoittaa:

    Tars saada enkuks

  2. inkubi Kirjoittaa:

    Täyttä asiaa. Ja repesin ääneen tolle siniselle, kierosilmäiselle ja isokitaiselle nyyhkijälle. :’D Kiteyttää ihan täysin kyseisen ihmistyypin olemuksen.

  3. picasso Kirjoittaa:

    Kiva että olet löytänyt oman seksuaalisuutesi monimuotoisuuden mutta sanat homo ja lesbo ovat olemassa vain omaan sukupuoleen rakastuvia ihmisiä varten. Se ei ole paljon vaadittu. Minkä takia niin monet biseksuaalit eivät usko homojen ja heteroiden olemassaoloon, eikö mielikuvitus riitä vai onko se vain itsekeskeisyyttä?

  4. katjalust Kirjoittaa:

    Joo olen ihan samaa mieltä! Ehdottomasti jokaisen pitäisi saada itse määrittää oma seksuaalinen suuntautumisensa, eikä siinä ole kenelläkään asiaa väheksyä minkään ryhmän olemassaoloa. Se on todella asiatonta. Mistä se sitten johtuu vai? Vaikea sanoa. Ehkä jotkut elävät niin vahvasti itsensä kautta, että heidän on vaan todella vaikea samaistua ihmisiin, jotka kokevat eri tavalla. Se ei kuitenkaan oikeuta kenenkään kokemuksen väheksymiseen.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Avainsanat