utopia ja sininen uni

20.03.2017 - 19:04 / katjalust.


pientä sneak peekiä.

tein joskus kahdeksan vuotta sitten luonnoksen kässäristä, joka tuntui musta kivalta tehdä. mä en kuitenkaan koskaan saanut aloitettua sitä, eikä mulla olisi varmaan riittänyt osaaminenkaan. jotenkin toi tarina on kuitenkin jäänyt elämään mieleen ja toisinaan paperille ja ajattelin nyt haastaa itseni sen toteutukseen nettisarjiksen muodossa.

tällä hetkellä viimeistelen hahmoja ja luonnostelen ekoja sivuja. tavoitteena olisi aloittaa keväällä/alkukesästä. tää tulee olemaan mulle ihan tosi uus juttu, koska en ole koskaan tehnyt mitään fiktiivistä pitkää tarinaa ja lähinnä näin alkuun tuntuu siltä, että mahtaakohan tästä tulla mitään. se jää nähtäväksi. oon ainakin aika täpinöissäni tästä.

ja kun sen aika tulee, niin pystytän sarjikselle oman sivun ja jatkan täällä tätä enemmän henkilökohtaisa avautumista, mikä on mulle se mieluisin työskentelymuoto ja ihana iloinen henkireikä.

tässä kuitenkin Erika, Utopia ja Sinisen Unen päähahmo. Erika on 17 v. tyyppi Halikosta, joka asuu äitinsä ja tämän puolison kanssa. tarina tulee pääasiassa käsittelemään henkistä huumausaineriippuvuutta fiktiiviseen psykedeelityyppiseen huumeeseen nimeltään Sininen Uni ja sitä miten se sekoittaa Erikan todellisuudentajun ja sitä kautta paljon muutakin. tarinassa sivuutetaan myös masennusta, perheväkivaltaa, hankalia perhesuhteita, ystävyyttä, ihastumista, oman transidentiteetin kehitystä ja kaikkea muuta. tarina tulee olemaan melko raskasta draamaa surrealistisella mausteella ja sijoittuu nykyaikaan, vaikka Halikkoahan ei ole enää olemassa.

Sininen Uni otetaan ennen nukkumaan menoa ja vaivuttaa käyttäjänsä n. 8 tuntia kestävään uneen. unen aikana kokee hyvin todellisen tuntuisia unia, joissa on mahdollisuus aloittaa elämä toisessa todellisuudessa. toisin sanoen sellaisessa todellisuudessa, jota juuri sillä hetkellä kaipaisi.

erikap

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus