taiteilijahistoria ja lempitaiteilijat

30.04.2017 - 15:30 / Kimmo Lust.


uudet kyssärit ja vastaukset. be prepared, taisin rikkoo just mun paskajälkiennätyksen, mutta hei tässä on mukana kasa kuvia mun elämän varrelta. paljon. oh lord. kaduttaa jo etukäteen. puuuuh. puuuuuuuuuuuh.

 

 

taidehistoriap

Kategoria: Yleinen.



5 vastausta - “taiteilijahistoria ja lempitaiteilijat”

  1. Lustikas Kirjoittaa:

    Tää ei ole kysymys, mutta mun mielestä olisi yhteisöllisyyden kannalta parasta jos sun fanit rupeaisi kutsumaan itseään Lustikkaiksi!

  2. katjalust Kirjoittaa:

    apua :DDD <3

  3. Rasmus Kirjoittaa:

    Niinku ihan vaan vau???? Sun taide on niin paljon. Kiehtovan monipuolista jälkeä ja miten eri viestejä vuosien aikana oot onnistunutkaan välittämään. Mä oon ihan myyty tälle

  4. katjalust Kirjoittaa:

    <3
    on kyllä kieltämätä tullut tehtyä vaikka mitä, eikä tässäkään ole lähelläkään kaikkea minkä parissa on tullut puuhailtua. se on musta jotenkin kiva katsoa näin jälkikäteen millaisen tien sitä on kulkenut löytääkseen oman tyylinsä. ja varmasti sekin vielä elää ja muuttuu, mutta kaikki vaiheet ovat takuulla olleet tärkeitä (paitsi se kohta, kun maalasin kukkatauluja köh)

  5. harri Kirjoittaa:

    No niin, minun silmissäni olet niin hieno taiteilija… Hm! Kännipäissäni kehtaan jotain edes sanoa… Mutta enpä juuri arvioidakseni.

    Minusta näyttää, että teet mitä haluat… Arvostan jo sitä hyvin paljon, kun esittävä on täysin hallussa… ja sitten teet mitä tahdot! Kunnioitus, sallikaa!

    -Harri

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Avainsanat