lupiinit

1.07.2017 - 15:33 / katjalust.


oon aina tykännyt lupiineista

lupiinitp

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,2 vastausta - “lupiinit”

  1. Masa Kirjoittaa:

    Haluaisin vain sanoa, että mielestäni tämä kuva jotenkin täydellisesti tiivistää Aspergerin syndrooman… Miten se osaltaan ravitsee maaperää (aivoja) mutta toisaalta samalla estää kotoperäisten lajien (useimpien normaalien toimintojen) kasvun samalla paikalla… On se silti niin kaunis vieraslaji. :’D

    En tiedä, oliko tämä sekava ajatusketju sinulle ihan höpöhöpöä, mutta ansiostasi joka tapauksessa inspiroiduin piirtämään lupiineja tähän sarjikseeni: https://hidasmasa.blogspot.fi/2017/11/rakas-aspergerini.html

    Olet hieno ja rohkea ihminen, jatka sitä mitä teet! <3 Ja anteeksi tämä randomius.

  2. katjalust Kirjoittaa:

    voi kiitos <3 eikä mitään anteeksipyymtöjä! ihana kommentti! onpa jotenkin todella otettu olo, jos mun sarjis on sattunut herättämään jopa inspiraatiota. ja hieno sarjis muuten! musta on myös jotenkin ihan sairaan mielenkiintoista kuulla, miten ihmiset tulkitsee mun sarjiksia.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus