ensimmäinen kertani – kun näin

22.01.2018 - 22:35 / katjalust.


Suden hetki -blogissa oli postaus ekoista kerroista ja innostuin itsekin aiheesta (http://saiccu.sarjakuvablogit.com/2018/01/16/ekoja-kertoja/). tällä hetkellä on sellainen olo, että tekee mieli tehdä jotain kevyempää ja jotain vähän erilaista mitä yleensä. luulen, että tää aihealue on ihan hyvä siihen.

lisäksi koitan nyt viimein ottaa tavoitteeksi, että postaisin joka maanantai. mulla kuitenkin syntyisi tasaisesti juttuja, mutta olen huono postaamaan niitä tasaisesti. koitetaanpa miten se onnistuu. olisi varmaan ihan hyvä opetella siihenkin.

mutta niin. ensimmäinen kerta, kun näin. olin Halikon ala-asteen pihalla katselemassa pilviä ja näin kaiken.

näin2p

 

 

Kategoria: Yleinen.Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus