kimmo kuplii

21.03.2017 - 14:28 / Kimmo Lust.


jes eli tosiaan, kuten on varmaan käynyt selväksi, olin tampere kupliissa myymässä mun pienlehteä ja kaikkea muuta kivaa, sekä RIKKI-paneelissa. tää oli mun eka taidekujailukerta ja oli ihan tajuttoman jännää ja monella tapaa yllättävää. etenkin se miten rankkaa toi oikeesti on! ja samalla vielä yllättävempää, että jotkut ihan oikeesti _oikeesti_ aikuisten oikeesti lukee mun blogia ja vielä haluaa ostaa mun zinejä. ihan älytön kiitos siitä <3 oon tosi <3 <3 <3 ja <3 ja vielä <3 <3

näin ihan älyttömästi ihania ihmisiä, uusia ja vanhoja, ja myyntipöytökin oli ihan älyttömän kivalla paikalla. meillä oli siinä sellainen kiva feministnen suora ja Apila Pepita oli mun vieressä, mikä oli joksenkin kätevää kun voitiin vähän katsella toistemme pöytiä (plus jeba seura). Niina oli myös messissä, mikä varmaan oli suurin tae siitä, että ihmiset ovat hyvällä todennäköisyydellä saaneet oikean määrän vaihtorahaa takaisin ja mä myös muistin syödä vähän.

nyt kun vielä oma pää sisäistäisi kaiken tapahtuneen ja pakko-oireet vähän hellittäisivät, niin voisin vähän fiilistelläkin. eiköhän se tästä, kun selviää tästä peristeisestä sosiaalisesta morkkiksesta.

ja mun piti ostaa vaikka mitä, mutta olin ihan jäässä ja ostaminen jäi ihan melkein nolliin. hirmu jännää. ihmisiä ja kaikkea.

 

1p

 

2p

 

3p

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Avainsanat